Lotteriverksamheten

A-lotteriernas verksamhet bedrivs av operatörsbolagen Kombispel och Nordic Lottery. Kombispel utvecklar och driver lotterier med Socialdemokraterna och SSU som förmånstagare. Nordic Lottery med dotterbolag driver lotterier på uppdrag av andra allmännyttiga ideella organisationer. 

Kombispel

Kombispel driver lotterier med Socialdemokraterna och SSU som förmånstagare. Bolagets mest framgångsrika produkt är Kombilotteriet och Extralotteriet som tilläggsprodukter. Kombilotteriet startade 1981 och är idag ett väletablerat prenumerationslotteri. Kombispel administrerar, distribuerar och säljer även skraplotten Glädjelotten till förmån för Socialdemokraterna, SSU och S-kvinnor. 2023 lanserades det revolutionerande online-lotteriet MiljonQuiz som kombinerar lotteri med frågesport.
Kombispel är ett helägt dotterbolag till A-lotterierna.

För mer information se Kombispel.se

Nordic Lottery

Nordic Lottery driver lotterier på uppdrag av ideella organisationer. Företaget är Sveriges ledande aktör inom uppdragslotterier. Nordic Lottery ansvarar för driften av Månadslotten (Synskadades Riksförbund och Sveriges Dövas Riksförbund), Datumlotteriet (Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet), Trippelskrapet (PRO), Guldkanten (SKPF) och Landsbygdslotten (Bygdegårdarnas Riksförbund). Även Guldlotten, som säljs i Guldfynds och Albrekts Gulds butiker till förmån för Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet, drivs av Nordic Lottery.
Nordic Lottery är ett helägt dotterbolag till A-lotterierna. 

För mer information se nordiclottery.se