Pressrum

Välkommen till A-lotteriernas pressrum. Här finner du pressmeddelanden och pressbilder. Hittar du inte inte det du söker kan du naturligtvis kontakta oss.

 

Pressmeddelanden

Pressmeddelande 2017-04-24: 
Anders Johansson slutar som VD på Kombispel
Jag har under en tid haft en diskussion med styrelsens ordförande om min framtid i Kombispel. Diskussionerna har utmynnat i att lämpliga tidpunkter att sluta är nu under våren 2017 eller när den nya regleringen för den svenska spelmarknaden träder i kraft 2019.  I diskussionerna kom vi fram till att en lämplig tidpunkt för mig att sluta är i samband med bolagsstämmorna 30 maj, säger Anders Johansson i ett uttalande.

Läs pressmedelandet på Cision

 

Pressmeddelande 2014-10-15:
A-lotterierna-koncernen förvärvar majoritetsposter i Ideella Spel och Spelparken
A-lotteriernas operatörsbolag Nordic Lottery går in som majoritetsägare i Ideella Spel och Spelparken. Förvärven befäster koncernens position som Nordens ledande aktör inom uppdragslotterier.

Läs pressmedelandet på Cision

 

Pressmeddelande 2013-04-24:
Martin Durnik blir marknadschef på Kombispel
Kombispel anställer Martin Durnik som marknadschef. Durnik kommer närmast från Ticket Privatresor AB där han som marknads- och kommunikationschef ansvarar för marknadskommunikationen i Sverige och Danmark samt företagets varumärke i Norden.

Läs pressmedelandet på Cision

 

Pressmeddelande 2012-09-11:
Ny VD till Kombispel
Det är nu klart att Anders Johansson, 35 år, tillträder som ny VD för Kombispel (tidigare A-lotterierna) fr.o.m. den 1 januari 2013 då Anders Jansson efter nästan 18 år på posten lämnar VD-skapet.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2012-08-20:
Anders Jansson slutar som VD på Kombispel (tidigare A-lotterierna)
Efter 17 framgångsrika år som VD på Kombispel har Anders Jansson beslutat sig för att lämna sin roll inom bolaget.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2012-06-08:
A-lotterierna blir Kombispel
A-lotterierna har bytt namn till Kombispel. Det nya varumärket kommer att vara avsändare för bolagets produkter och i samband med namnbytet lanserades en ny webbplats, kombispel.se, där alla produkter kommer att vara samlade.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2011-10-24:
A-lotterierna stärker sitt spelansvarstagande inför kommande Internetsatsning
Under inledningen av 2012 tar A-lotterierna steget ut på Internet och börjar erbjuda sina kunder möjlighet att spela interaktiva spel på Internet, i form av bland annat bingo online. Inför lanseringen har A-lotterierna valt att stärka sitt spelansvarstagande för att se till att spelandet på Internet kommer att ske under trygga och sunda förhållanden. Av den anledningen har A-lotterierna valt att samarbeta med Playscan som erbjuder heltäckande verktyg för ansvarsfullt spelande.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2011-07-07:
Svenska spelmarknaden är rena vilda västern
Efter rader av utredningar är det nu dags att omreglera den svenska spelmarknaden, idag råder rena Vilda Västern. I över 15 år har olika regeringar nonchalerat frågan. Nu är det hög tid att ta fram beslut om en ny spelreglering. Så inledde Håkan Bystedt, ordförande i A-lotterierna, sitt anförande på ett spelseminarium anordnat av Ladbrokes i Almedalen på torsdagen.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2011-06-07:
A-lotterierna tar folkrörelsebingon vidare ut på Internet
Lagom till bingon fyller femtio år i Sverige, tar A-lotterierna steget ut på Internet och öppnar sin bingohall på nätet. Vägen från det första kända bingospelet i en tivolivagn i Georgia USA, via folkets hus till dagens moderna bingo på Internet kan tyckas lång. Men grunderna i bingospelet är än i dag desamma. I årtionden har de svenska folkrörelserna finansierat sin verksamhet genom Bingo.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com

 

Pressmeddelande 2011-01-20:
A-lotterierna inför 18-årsgräns på skraplotter
A-lotterierna har beslutat att införa 18-årsgräns på alla spel och skraplotter. Från årsskiftet 2011 gäller den vid butiksförsäljning av skraplotter.
- Redan 1995 införde vi en 18-års gräns på våra prenumerationslotterier, nu inför vi det också på våra skraplotter. Det sociala ansvaret är en viktig del i vår verksamhet, säger Anders Jansson, vd på A-lotterierna.

Läs pressmedelandet på MyNewsDesk.com